Over ons

NDM Cleaning Services is een samentrekking van Niels De Maeght Cleaning Services. Het is een veelzijdig bedrijf gevestigd te Lokeren maar levert diensten over heel Vlaanderen. Het is gespecialiseerd in het reinigen van gevels, ramen, rolluiken, dakgoten, zonnepanelen en ontmossen van daken, opritten en terassen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector staat NDM Cleaning services garant voor zijn uitstekende service en kwaliteit.

Zijn uw ramen aan een onderhoudsbeurt toe? Heeft uw dak of gevel een nieuw leven nodig? Aarzel dan niet en vraag naar uw gratis prijsofferte.

Wordt uw dak, gevel of oprit gereinigd?
Dan worden uw ramen ook gratis gereinigd!

Niels met met camionette NDM Cleaning Services

Waarom voor ons kiezen?

Dak ontmossen reinigen voorbeeld

Wat klanten over ons zeggen

5/5
Het ontmossen van ons dak is een vuile bedoeling. Maar zijn enorm tevreden met het resultaat. Onze ramen werden bovendien ook gereinigd na de klus! 
Chris en Peter uit Antwerpen 
5/5
Recommandé par nos amis et ils n'ont pas menti sur le résultat! Nous sommes très contents.
Bernard en Béa uit Dilbeek 
5/5
Wij zijn al enkele jaren trouw aan zijn diensten. Niels kent zijn job en dat schept vertrouwen als klant. Prijs-kwaliteit niet de duurste maar ook niet de goedkoopste. Wij zijn tevreden. ​ ​
Albert en Monique uit Waasmunster 
5/5
Fantastisch! Mijn ramen blinken niet alleen, het spaart mij nog eens veel tijd uit ook. Bedankt NDM Cleaning Services!
Pieter D. uit Sint-Niklaas
5/5
Ons dak moest dringend ontmost worden, gelukkig kon ik snel bij NDM Cleaning Services terecht. Uitstekende service en afwerking!
Natasja J. uit Moerbeke
5/5
Zelf heb ik geen groene vingers. Niels en zijn team daarentegen weten van aanpakken. Onze tuin heeft er nog nooit zo goed bijgelegen!
Lukas M. uit Gent
NDM Cleaning Services-White

Onze diensten nodig?

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte via de link hieronder!